Sunday, 24 August 2014

Hujan Renyai Lintang

hopefully this post would be a draft as usual.. as my brain is too tired to cherish all the ideas that i thought months.. and it wouldn't be post..

it would be same as other draft as the idea slips away.. and my passion to type it becomes absolute none after that.. so, better keep track on idea.. re-arranged it.. and edited if it is necessary..

bismillah... assalamualaikum..

alunan lagu malam thr gegar di komputer aku menenangkan jiwa gelodak.. dah beberapa kali aku nak taip blog tapi ada je alasan dan kemalasan dari dahulu.. tak tersiap dan terus tersadai tanpa isi..
aku ambil inisiatif untuk susun setiap perkara yang berlaku dalam sebulan nie..
maaf kalau tak ikut kronologi.. = )

22 Ogos 2014, Jumaat merupakan hari berkabung bagi rakyat Malaysia. Mayat mangsa MH17 telah selamat sampai di bumi Malaysia untuk penghormatan terakhir. Rakyat Malaysia termasuk aku dan staf klinik turut bersedih dan bersimpati. Syukur kerana mayat mereka telah sampai dan selamat dikebumikan. Ketepikan segala pra sangka dan juga pergaduhan dan masing masing senyap menghormati yang pergi serta berdoa mengikut agama masing-masing..

sepanjang aku tak update blog nie, macam macam berlaku.. setelah habis je raya kedua aku pun balik ke kampung.. cuti seminggu.. dan spend masa mostly bersama mak ayah serta famili..

there, it happen again.. hilang habis rasa nak menaip setelah begitu panjang cerita pasal MH17. bertahan iqbal.. bertahan.. hehehe.. aku menaip untuk mention tentang apa berlaku..
pendapat dan juga pengalaman aku..

kerja? setakat nie alhamdulillah.. hari nie pun baru lepas selesai buat pemeriksaan kesihatan di Sungai Krudda, ada majlis sambutan Hari Kemerdekaan.. ramai juga datang untuk buat pemeriksaan..

Ok.. Done.. nanti edit.. Hahaha.. As salam..

No comments:

Post a Comment